Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

LAICA Basic tésztagép fix vágófejjel AJÁNDÉK 4.990 Ft értékű LAICA digitális konyhai mérleggel

Ár:
18.980 Ft
11.990 Ft
Kedvezmény: 37%
Az akció időtartama:
2020. 04. 03. - 2020. 04. 13.

AJÁNDÉK 4.990 Ft értékű LAICA digitális konyhai mérleggel

Egészséges ételek otthonról...

 A növekvő „házi tészta – tudom mi van benne” igényekre kínál megoldást a
LAICA „Tradizone Italiana ” tésztagép családja

Basic tésztagép fix vágófejjel
A készülék háza első osztályú rozsdamentes acélból, míg a vágó görgők alumíniumból készültek.
Preczíz gyártásának köszönhetően a görgő nem hagy nyomot a tésztán (ez néhány más típusú tésztagép esetében problémát okozhat).
PERALIMENTI élelmiszer készítésére alkalmas certifikáttal rendelkezik. 

3 típusú tészta készíthető vele:
Lasagne alaplap
Fettuccine (6 mm)
Tagliatelle (2 mm)

A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.

Ebből a termékből már több mint 125 db -ot vásároltak webáruházunkban     smiley

Várható szállítás/átvétel: 2020. április 07.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.990 Ft
Már csak ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szerezhető mosolypontok (Ft) 300
Cikkszám: PM05000+KS1016W
Gyártó: Laica
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Részletes termék leírás

Jól jönne egy tuti recept? 
„3 tojásos” alap tészta recept: hozzávalók 50 dkg tésztához:

  • 300g búzaliszt
  • 3db „M” méretű tojás
  • 1 mokkás kanál só. 

Elkészítési idő kb. 30 perc

  1. Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat.
  2. Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,
    amikor már a keverő kanállal nem lehet tovább keverni,
    akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk.
  3. Belisztezzük a tésztát és a tésztagép tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb
    fokozatán elkezdjük "nyújtani", majd szép lassan haladunk a legkisebb fokozatig,
    ameddig a kívánat vékony tésztát meg nem kapjuk.
  4. Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú csíkokra vágjuk a tésztát.
  5. Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra felfektetni és azon pár órán át szárítani
  6. Ezt követően szinte azonnal meg is főzhetjük, és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát.
    Arra érdemes figyelni, hogy a friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen:)

Sok örömöt kívánunk az elkészítéshez és Jó étvágyat kívánunk a házi tészta elfogyasztásához! :)

Állítható nyújtó funkció max 15 cm széles tészta alaphoz
Minimum és maximum tésztanyújtó hengernyílás 0.3 - 3 mm
5 tészta nyújtó 7 - pozícióban állítható
Készülék mérete 19*20*13 cm

Ti mondtátok

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékajánló

Akik ezt a terméket megvették, gyakran választották