LAICA "Professional" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel és vákuumfóliával

LAICA sous vide....mert egy felejthetetlen vacsora élménye a főzéssel kezdődik!

szuvidálás egy speciálisvákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak. 

Csomagba szedtünk neked mindent, amire egy profi szuvidáláshoz szükséged lehet:

A "professional" csomag tartalma:

  • LAICA PROFESSIONAL PRO vákuumos fóliahegesztő gép 22L/perc (89.990 Ft értékű​)
  • LAICA 8L-es sous vide föző 700w (74.990 Ft értékű)
  • LAICA 2 tekercs 28cm*600cm BPA mentes extra erős légcsatornás vákuum fólia tömlő (5.990 Ft értékű​)

170.970 Ft helyett csomagban most csak 149.990 Ft! Ne maradj le róla! Rendeld meg csomagban és spórolj 20.980 Ft-ot!

A csomag tartalmáról és a szuvidlás előnyeiről lejjebb görgetve bővebben olvashatsz!

Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted! yes
100.000 db-os készletről! enlightened
99 %-os csomag átvételi arány 2 munkanapon belül! smiley

Ebből a termékből már több mint 80 db-ot vásároltak webáruházunkban!  smiley

Cikkszám: VT32400+SVC200+VT35093
Várható szállítás/átvétel: 2024. október 08.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető mosolypontok (Ft)
7500
149.990 Ft
LAICA "Professional" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel és vákuumfóliával
149.990 Ft

Részletes termék leírás

A csomag tartalma:

LAICA PROFESSIONAL PRO vákuumos fóliahegesztő gép 22L/perc

Laica PROFESSIONAL POWER nagy teljesítményű vákuumos fóliahegesztő a minőség és design kedvelőinek.

  • Dupla szívószivattyú
  • Dupla tömítőrúd
  • Választható vákuumnyomás (normál - enyhe)
     1. Normál: Az ezen a gombon beállított elszívó teljesítmény a kemény élelmiszer csomagolásra alkalmas.
     2. Enyhe: Az ezen a gombon beállított elszívó teljesítmény olyan puhább állagú ételek csomagolására alkalmas, mint pld. málna, eper ..... stb.    
  • Három típusú hegesztés beállítás (standard - közepes - erős)
  • Tömlő tároló beépített vágó pengével
  • Rögzítő fogantyú
  • Tároló dobozokkal történő használat (nem tartozéka, amely bármely Laica dobozzal csatlakoztatható)
  • „Gyors pácolás” funkció
  • A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható.
LAICA 8L-es sous vide medencés föző 700w
  • Modern, eloxált dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi
  • ​Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
  • Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni nagyobb főzési igények kielégítésére.
  • 8 literes medence kapacitás, inox tasakrendező rács a prémium élményért!
  • 40-90 C között állítható víz hőfok, valamint akár 72 órára beállítható időzítő.
  • Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 
LAICA 2 tekercs 28cm*600cm BPA mentes extra erős légcsatornás vákuumfólia tömlő
  • Az eredeti LAICA légcsatornás vákuum csomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához lett gyártva.
  • Ez a csomag 50 db  25*30 cm, a rövidebb oldalán nyitott tasakot tartalmaz.
  • Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során.
  • A légcsatorna garantálja a tökéletes vákuumhatás elérését.   
  • A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek.
  • Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden Laica tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes!   
  • Alkalmas miden típusú külső vákuumos fóliahegesztő géphez, illetve sous vide főzéshez (70 C fokon max. 6óra, 100 C fokon max. 15 perces főzésre).
  • Európai gyártású, garantáltan nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, megfelelnek az EU 2002/72/EC irányelvének.
     

Youtube videók

MI A SOUS VIDE?

                                                                                  
Automatikus hőmérséklet szabályozás               Ízletesebb ételek                                     Egészséges főzés                    Elismerés a szakács tudományodért
 

A még ízletesebb és egészségesebb ételeket eredményező főzési módszer lényege, hogy az étel levákuumozott hőálló tasakba zárva hosszabb ideig, de a hagyományos főzésnél alacsonyabb hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve tökéletesre fő. 

 

 

Tökéletes főzés, ízletesebb ételek!

 



A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az étel megtartja valódi ízét és értékes összetevőit, állaga pedig hihetetlenül szaftos és omlós lesz anélkül, hogy kifőznénk az ízeket, szétfőne, vagy kiszáradna a hús. 

 

Az első képeken a hagyományos főzés eredményét, a második képeken a sous vide eljárás eredményét láthatod:

               

 

Mire lesz szükséged?
- egy edényre
- egy Laica Sous Vide cirkulátorra
- egy Laica vákuumozó hegesztő készülékre és szuvidálásra alkalmas vákuum tasakra

A levákumozott ételt helyezd a vízzel teli edénybe a Laica Sous Vide cirkulátorral együtt és már hátra is dőlhetsz.

A sous vide eljárással főzött ételeket lehűtést követően akár 15 napig is tárolhatod a hűtőszekrényben.

Vendégvárásnál nagy előny, hogy már jó előre előkészítheted a fogásokat, ezzel rengeteg időt spórolva magadnak a vacsora napjára. A tálalás előtt már csak néhány perc szükséges az ételek befejezéséhez, amiket éttermi minőségben szolgálhatsz fel az otthonodban.
De készülj fel rá, hogy a téma adott lesz az asztalnál, ugyanis a vendégeid nem fogják elhinni, hogy nem egy előkelő étteremből rendelted a fogásokat! 

A sous vide eljárás továbbá biztosítja, hogy a megfelelő hőmérsékleten a megfelelő ideig szuvidolt hús mentes legyen mindenfajta baktériumtól, szalmonellától és fertőzéstől, amit a hagyományos hirtelen sütési eljárásokkal gyakran nem lehet biztosítani.

Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

  • Csak tiszta ivóvizet használj
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
  • Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
  • A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
  • Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.