Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

Videók

LAICA sous vide termo cirkulátor 1200W AJÁNDÉK főzőtasakkal és fóliával

Ár:
64.990 Ft

A LAICA sous vide termo cirkulátor mellé MOST 50 adagnyi finom, omlós szuvidolt húshoz elegendő főzőtasakot adunk AJÁNDÉKBA neked! 

Az ajándék: 


LAICA sous vide....mert egy felejthetetlen vacsora élménye a főzéssel kezdődik!

szuvidálás egy speciálisvákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak. 

Szuvidálásra fel: Itt a LAICA sous vide rúd!

Mit tud a LAICA sous vide 2. generációs víz melegítő és cirkulátora?

  • Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. 
  • Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
  • Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.
  • Akár 15 liter víz cirkulációs kapacitással.
  • 25-95 C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő.
  • Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 

Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted!  yes
100.000 db-os készletről! enlightened
99 %-os csomag átvételi arány 2 munkanapon belül! smiley

Ebből a termékből már több mint 150 db-ot vásároltak webáruházunkban!  smiley

Cikkszám: SVC107+TR1000+TR2000
Várható szállítás/átvétel: 2024. április 02.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető mosolypontok (Ft) 3250

Részletes termék leírás

TULAJDONSÁGOK
  • Automatikus, nagy precizitású főzési hőmérséklet a digitális vezérlésű termosztátnak köszönhetően
  • Természetesebb, intenzívebben megmaradó ízek
  • Egészséges főzési eljárás
  • Mindig garantáltan tökéletes eredmény
  • Kis helyet foglal, bárhová könnyen elvihető
  • A csomag tartalmaz: 5 db 25*30 cm-es sous vide főzőtasakot.

MŰSZAKI ADATOK

  • Feszültség: AC 220-240V 50/60 Hz
  • Teljesítményfelvétel: 1200W
  • Programozható hőmérséklet: 25°C - 95°C
  • Beállítható pontosság: 0.1°C
  • Víz cirkulációs kapacitás: 6-15 L
  • Időzítő beállítása:  99 óráig
  • Hőmérséklet egységek: °C and °F
  • LED kijelző, érintőgombok
  • Tárolási feltételek: +5°C +45°C; relatív páratartalom ≤RH 95%

 

Rendeld meg most a LAICA sous vide termo cirkulátorát és legyél Te is konyhafőnök!

MI A SOUS VIDE?

 

Rendeld meg most a LAICA sous vide termo cirkulátorát és legyél Te is konyhafőnök!

Recept blogunkért katt a képre!


Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

  • Csak tiszta ivóvizet használj
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
  • Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
  • A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
  • Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.

GY.I.K.

Miért használunk vákuumcsomagolást a szuvidáláshoz?

  • Biztonság: ha az étel megfőtt, a vákuumcsomagolás lehetőséget ad a gyors lehűtésre, jeges vízbe mártva.
  • Tartósítás: az alacsony hőmérsékleten, vákuum alatt készített (szuvidált) étel 15 napig is eltárolható felbontás nélkül a hűtőben, vagy több mint 1 hónapig a fagyasztóban.
  • Gyors, egészséges és biztonságos: fogyasztás előtt csak mártsuk a már szuvidált, vákuumtasakban lévő ételt néhány percre főzési hőmérsékletű vízbe. Nem szükséges mikró, sütő, csak forró víz néhány percre.
  • Egészséges, zsírmentes főzés: a szuvidálás segítségével kevesebb fűszerrel is ízletes ételt készíthetsz, mivel a vákuum tökéletesen megőrzi az élelmiszer eredeti ízét és egyenletes állagot biztosít.

Több darab élelmiszert raktam egy tasakba, és az eredmény egyenetlenül főtt étel lett. Miért?

  • Az egyes darabokat úgy kell elhelyezni zacskón belül, hogy ne csússzanak egymásra, ne fedjék egymást, mert az egyenetlen főzést eredményez.

Mi történik, ha megnövelem a szuvidálás idejét?

  • Ha túlfőtt az étel, kiszáradhat vagy összeaszalódhat, de az alacsony hőmérséklet nem teszi tönkre az élelmiszert, nem tud pl. leégni.