SOUS VIDE RECEPT BLOG
A LEGJOBB SOUS VIDE RECEPTEK EGY HELYEN
Toszkána egyik leghíresebb és valószínűleg egyik legfinomabb ételét hoztuk ma nektek a „fiorentina” az- az Firenzei klasszikus „T-Bone” steaket.
A jellegzetes „T” alakú csont miatt nevezik így.
Ha valaki igazai „HÚSRAJONGÓ” akkor a T-Bone steaket legalább egyszer az életben muszáj kipróbálnia.
És ami kimondottan különleges, és nem mindennapi élmény: egyszerre enni bélszínt és hátszínt.
Receptünkben megmutatjuk, hogy mitől lehet még tökéletesebben elkészíteni ezt a különleges ételt.
De miért készítsen egy firenzei steaket „csak” grillezés helyett Laica Sous Vide -al?
Az ok egyszerű:
Bezsebelheti az elismerő szavakat, hiszen a hús még finomabb lesz, melyet eddig szinte csak a mesterszakácsok voltak képesek professzionális környezetben elkészíteni.
A receptben a közepesre (médium) szuvidált steaket 54 ° C -on 3 óra alatt készthetjük el, ha inkább a nyersebb (rear) eredményt szeretnénk kapni, akkor a hőmérséklet beállítást 52 ° C-ra kell csökkenteni.
Nem erősséged az édesség készítés? Csak semmi pánik! Íme egy könnyű, egyszerű recept, melyben néhány egyszerű lépéssel varázslatos desszertté alakítunk egy ananászt, amit lelkifurdalás nélkül élvezhetünk!
Tovább olvasom >>>
A buggyantott tojás a világ minden szakácsának legnagyobb élvezete, de a keresztje is egyben!
A Laica Sous Vide-dal könnyűvé és mindenki számára elérhetővé válik ez a főzési módszer. Az alábbi recept követésévelegy olyan pirítóst készíthetünk amely egyszerű, mégis gazdag az ízletes alapanyagokban, és amitől teljességgel megváltozik a tízóraink (vagy akár az ebédünk vagy egy gyors vacsoránk)!
A feltüntetett alapanyagok egy személyre szólnak, de egyszerre akár több tojást is főzhetünk, hogy boldoggá tegyünk mindenkit aki erre a szuper pirítósra vágyik!
Tovább olvasom >>>
Az olasz lecsó egy olyan ízletes köret, ami biztosan színt visz majd az asztalunkra! Próbálja ki a Sous vide elkészítési móddal, melynek segítségével még jobban kijönnek a zöldségek igazi ízei és megmarad minden tápértékük. Egy könnyű és ízletes; tökéletesen elkészített olasz lecsó receptje ez, a LAICA Sous Vide-nak köszönhetően!
Tovább olvasom >>>
A sous vide technológiával készített lazac egy egészen egyszerű és nagyon egészséges recept, ideális annak aki szereti a könnyű, egészséges ételeket. A lazacot vákum alatt, alacsony hőmérsékleten főzzük, kakukkfűvel és egy kevés sóval-borssal ízesítve. Jól illik hozzá köretnek a főtt zöld spárga, melytől még egészségesebb és színesebb lesz a tányérunk. Az igazi ínyencek majonézzel is tálalhatják.
Kiegyensúlyozott, egészséges vacsora ami fél órán belül az asztalra kerülhet!
Tovább olvasom >>>
Egy olyan recept, ahol kevés és egyszerű alapanyagok segítségével nyűgözhetjük le vacsoravendégeinket!
A sous vide főzés kihozza a csirkemell legminőségibb ízeit, megtartva puhaságát és zamatosságát, a mustáros mártás és a friss avokádós saláta pedig ad hozzá egy csipet egzotikumot.
Tovább olvasom>>>
Egy klasszikus recept, amit újra felfedezhetünk a Laica Sous Vide segítségével! A vákuum alatti, alacsony hőmérsékleten történő főzés tökéletesen kihangsúlyozza a hús ízeit, így pont úgy élvezheted mintha étteremben lennél!
Tovább olvasom>>>