Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

SOUS VIDE RECEPT BLOG

A LEGJOBB SOUS VIDE RECEPTEK EGY HELYEN

2018. 09. 11. 07:50:51

Toszkána egyik leghíresebb és valószínűleg egyik legfinomabb ételét hoztuk ma nektek a „fiorentina” az- az Firenzei klasszikus „T-Bone” steaket.
A jellegzetes „T” alakú csont miatt nevezik így.

Ha valaki igazai „HÚSRAJONGÓ” akkor a T-Bone steaket legalább egyszer az életben muszáj kipróbálnia.

És ami kimondottan különleges, és nem mindennapi élmény: egyszerre enni bélszínt és hátszínt.
Receptünkben megmutatjuk, hogy mitől lehet még tökéletesebben elkészíteni ezt a különleges ételt.
De miért készítsen egy firenzei steaket „csak” grillezés helyett Laica Sous Vide -al? 

Az ok egyszerű:
Bezsebelheti az elismerő szavakat, hiszen a hús még finomabb lesz, melyet eddig szinte csak a mesterszakácsok voltak képesek professzionális környezetben elkészíteni.

A receptben a közepesre (médium) szuvidált steaket 54 ° C  -on 3 óra alatt készthetjük el, ha  inkább a nyersebb (rear) eredményt szeretnénk kapni, akkor a hőmérséklet beállítást 52 ° C-ra kell csökkenteni.

Tovább olvasom >>>

2018. 09. 11. 07:25:19

Nem erősséged az édesség készítés? Csak semmi pánik! Íme egy könnyű, egyszerű recept, melyben néhány egyszerű lépéssel varázslatos desszertté alakítunk egy ananászt, amit lelkifurdalás nélkül élvezhetünk!
Tovább olvasom >>>


 

2018. 07. 17. 23:53:55

A buggyantott tojás a világ minden szakácsának legnagyobb élvezete, de a keresztje is egyben!
A Laica Sous Vide-dal könnyűvé és mindenki számára elérhetővé válik ez a főzési módszer. Az alábbi recept követésévelegy olyan pirítóst készíthetünk amely egyszerű, mégis gazdag az ízletes alapanyagokban, és amitől teljességgel megváltozik a tízóraink (vagy akár az ebédünk vagy egy gyors vacsoránk)!
A feltüntetett alapanyagok egy személyre szólnak, de egyszerre akár több tojást is főzhetünk, hogy boldoggá tegyünk mindenkit aki erre a szuper pirítósra vágyik!
Tovább olvasom >>>

2018. 07. 17. 23:38:24

Az olasz lecsó egy olyan ízletes köret, ami biztosan színt visz majd az asztalunkra! Próbálja ki a Sous vide elkészítési móddal, melynek segítségével még jobban kijönnek a zöldségek igazi ízei és megmarad minden tápértékük. Egy könnyű és ízletes; tökéletesen elkészített olasz lecsó receptje ez, a LAICA Sous Vide-nak köszönhetően!
Tovább olvasom >>>

2018. 07. 17. 22:34:44

A sous vide technológiával készített lazac egy egészen egyszerű és nagyon egészséges recept, ideális annak aki szereti a könnyű, egészséges ételeket. A lazacot vákum alatt, alacsony hőmérsékleten főzzük, kakukkfűvel és egy kevés sóval-borssal ízesítve. Jól illik hozzá köretnek a főtt zöld spárga, melytől még egészségesebb és színesebb lesz a tányérunk. Az igazi ínyencek majonézzel is tálalhatják.
Kiegyensúlyozott, egészséges vacsora ami fél órán belül az asztalra kerülhet!
Tovább olvasom >>>

2018. 06. 27. 23:10:33
2018. 06. 19. 10:25:07

Egy olyan recept, ahol kevés és egyszerű alapanyagok segítségével nyűgözhetjük le vacsoravendégeinket!
A sous vide főzés kihozza a csirkemell legminőségibb ízeit, megtartva puhaságát és zamatosságát, a mustáros mártás és a friss avokádós saláta pedig ad hozzá egy csipet egzotikumot.
Tovább olvasom>>>

2018. 05. 08. 09:30:56

Egy klasszikus recept, amit újra felfedezhetünk a Laica Sous Vide segítségével! A vákuum alatti, alacsony hőmérsékleten történő főzés tökéletesen kihangsúlyozza a hús ízeit, így pont úgy élvezheted mintha étteremben lennél!
Tovább olvasom>>>