Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

Olasz lecsó

 NEHÉZSÉGI FOK: KÖNNYŰ
 ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 PERC
 SOUS VIDE FŐZÉSI IDŐ: IDŐ: 85° C / 1 ÓRA

 ADAG: 4 EMBER

 

Hozzávalók:
• 1 piros kaliforniai paprika • 1 sárga kaliforniai paprika • 10 koktélparadicsom • 2 szál újhagyma • 1 sótlan szardella filé • 2 kanál magozott olívabogyó • egy marék bazsalikom • extra szűz olívaolaj • só• bors

Az elkészítés módja:

Először is állítsuk be a Laica Sous vide szerkezetet 85 fokos hőmérsékletre, és 1 órás főzési időre.

Alaposan mossuk meg a zöldségeket és daraboljuk őket szeletekbe. Helyezzük őket egy vákuumos tasakba az összes többi hozzávalóval együtt, majd vákuumozzuk le.
 

 

Amikor a Laica Sous vide szerkezet jelzi, hogy a víz stabilan elérte a megfelelő hőmérsékletet helyezzük bele a vákuumolt zöldség tasakot és addig főzzük, amíg a sous vide szerkezet nem jelzi a főzési idő lejártát.

 

Ekkor vegyük ki a tasakot a lábosból, majd a zöldségeket a tasakból. Amennyiben szükséges, forgassuk át az egészet egy serpenyőben újabb 15 percet, majd tálaljuk.

 

Jó étvágyat! :)