További képek













Videók
LAICA "Kezdő lépések" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel és vákuumfóliával
LAICA sous vide....mert egy felejthetetlen vacsora élménye a főzéssel kezdődik! A szuvidálás egy speciális, vákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak. Csomagba szedtünk neked mindent, amire szükséged lesz: A "kezdő" csomag tartalma:
93.470 Ft helyett csomagban most csak 69.990 Ft! Ne maradj le róla! Rendeld meg csomagban és spórolj 23.480 Ft-ot! A csomag tartalmáról és a szuvidálás előnyeiről lejjebb görgetve bővebben olvashatsz! Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted!
|
|
Várható szállítás/átvétel: | 2023. szeptember 27. |
Legkedvezőbb szállítási díj: | Ingyenes |
Már csak ennyi idő van hátra az akcióból: | |
Elérhetőség: | Utolsó 3 db raktáron |
Szerezhető mosolypontok (Ft) | 1625 |
Cikkszám: | VT31040+SVC107+VT35043 |
Átlagos értékelés: |
![]() |
|
MI A SOUS VIDE?
Automatikus hőmérséklet szabályozás Ízletesebb ételek Egészséges főzés Elismerés a szakács tudományodért
A sous vide (ejtsd: szuvid) egy olyan főzési eljárás, mely során az ételt légmentesen zárt tasakban (vákuum alatt) alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzzük.
Ez az egyszerű és precíz módszer tökéletes eredményhez vezet.
Tökéletes főzés, ízletesebb ételek!
A sous vide eljárással természetes és egészséges ételek készíthetsz, melyek sokkal ízletesebbek lesznek, mintha hagyományos főzési eljárással készítetted volna őket.
A Laica Sous Vide segítségével könnyedén válhatsz profi séffé a saját konyhádban.
Az első képeken a hagyományos főzés eredményét, a második képeken a sous vide eljárás eredményét láthatod:
Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek
Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:
- Csak tiszta ivóvizet használj
- Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasak, főzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
- Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
- A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
- Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
- Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
- Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
- Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
- Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően
Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:
![]() HALAK |
![]() SÚLY |
![]() FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET |
![]() FŐZÉSI IDŐ |
---|---|---|---|
Halfilé (Umbrahal) | ca. 400 g | 65°C | 12 perc |
Kagyló- és rákfélék | 500 g | 85°C | 8 perc |
Rák | 100 g | 65°C | 5 perc |
Aprított tintahal | kicsi 400/500 g | 62°C | 11 perc |
Aprított tintahal | közepes / nagy 600/800 g | 62°C | 15 perc |
Tintahal | kicsi 600/800 g | 65°C | 18 perc |
Tintahal | közepes / nagy 600/800 g | 65°C | 25 perc |
Lazac | 450 g | 46°C | 45 perc |
Tőkehal szív | 200 g | 65°C | 12 perc |
Tengeri sügér | 200 g | 65°C | 15 perc |
![]() HÚSOK |
![]() SÚLY |
![]() FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET |
![]() FŐZÉSI IDŐ |
---|---|---|---|
Nyúlfilé | 100 g | 62°C | 20 perc |
Csontnélküli csirkemell | 250 g | 65°C | 1 óra |
Csontnélküli marhahús | 1000 g | 58°C | 8 óra |
Csontnélküli marhahús | tőkehús 1000 g | 58°C | 8 óra |
Csirkehús | szelethús 150 g | 62°C | 1 óra 20 perc |
Marhahús szelet | 200 g | 54,5°C | 1 óra 45 perc |
Hamburgerhús | 150 g | 60°C | 1 óra |
Pulykamell | 450 g | 63°C | 2 óra 30 perc |
![]() ZÖLDSÉGEK |
![]() SÚLY |
![]() FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET |
![]() FŐZÉSI IDŐ |
---|---|---|---|
Zöldségek | 100 g | 80°C | 15 perc |
![]() GYÜMÖLCSÖK |
![]() SÚLY |
![]() FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET |
![]() FŐZÉSI IDŐ |
---|---|---|---|
Gyümölcsök | 100 g | 80°C | 4/10 perc |
A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.
Részletes termék leírás
Szuvidálásra fel!
A csomag tartalma:
LAICA Extra slim Pro vákuumos fóliahegesztő gép a minőség és design kedvelőinek
- Teljesítménye: 9 L/perc
- Kompakt mérete miatt kis hely igényű, így a kisebb konyhákba is tökéletes választás. Tárolható akár egy fiókban is.
- Funkciói: 100% automata, részleges vákuum funkció és csak hegesztés funkció.
- Használható vákuum dobozokkal is.
- Csendes működés, halkabb mint 80 dB.
- Maximális tasak szélesség: 30 cm.
- A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható.
LAICA sous vide hordozható cirkulátor 1200W
- 2. generációs víz melegítő és cirkulátor
- Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
- Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.
- Akár 16 liter víz cirkulációs kapacitással.
- 25-95 C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő.
- Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért.
LAICA 50 db 20*28 cm BPA mentes légcsatornás vákuumcsomagoló tasak
- Az eredeti LAICA légcsatornás vákuum csomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához lett gyártva.
- Ez a csomag 50 db 25*30 cm, a rövidebb oldalán nyitott tasakot tartalmaz.
- Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során.
- A légcsatorna garantálja a tökéletes vákuumhatás elérését.
- A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek.
- Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden Laica tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes!
- Alkalmas miden típusú külső vákuumos fóliahegesztő géphez, illetve sous vide főzéshez (70 C fokon max. 6óra, 100 C fokon max. 15 perces főzésre).
- Európai gyártású, garantáltan nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, megfelelnek az EU 2002/72/EC irányelvének.
Ti mondtátok







Holnap kipróbáljuk a terméket, ma csak egy fazékban melegítettem vizet, hogy kipróbálhassam. A cucc profinak tűnik, a Használati Utasítást azért előtte el kell olvasni, sok rejtett funkció csak onnan derül ki.
Első benyomásra a termék profi, szemmel láthatólag tudja az elvárt teljesítményt.
Gyorsaságban verhetetlen a LAICA webshop,ilyen gyors kiszállítást ritkán lehet kifogni