Tájékoztatunk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon.

Bővebb információ >>>

Termékek Menü

Videók

LAICA "marináló" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel, marináló hengerrel és vákuum zacskóval

Ár:
129.990 Ft
114.990 Ft
Kedvezmény: 12%
Az akció időtartama:
2024. 03. 12. - 2024. 03. 24.

LAICA sous vide....mert egy felejthetetlen vacsora élménye a főzéssel kezdődik!

szuvidálás egy speciálisvákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak. 

Csomagba szedtünk neked mindent, amire szükséged lesz!

Komplett csomag a marinálás szerelmeseinek:

  • VT32250 LAICA automata vákuumozó fóliahegesztő gép 18L/perc (79.990 Ft értékű)
  • SVC107  LAICA Sous vide hordozható cirkulátor 1200 W (64.990 Ft értékű​)
  • VT33040 LAICA 2L-es vákuum tároló /marináló BPA mentes henger (7.990 Ft értékű​)
  • VT35100 LAICA 50 db 25*30 cm légcsatornás sous vide tasak (6.290 Ft értékű​)

Egy csomag ami szinte minden olyan vákuumal kapcsolatos teendőre megoldást nyújt amire csak szükséged lehet a konyhában: sous vide főzés, gyors marinálás, vákuumtárolás.

159.260 Ft helyett csomagban most csak 129.990 Ft! Ne maradj le róla! Rendeld meg csomagban és spórolj 29.270 Ft-ot! 

A csomag tartalmáról és a szuvidálás előnyeiről lejjebb görgetve bővebben olvashatsz!

Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted!    yes
100.000 db-os készletről!   enlightened
99 %-os csomag átvételi arány 2 munkanapon belül!   smiley

Ebből a termékből már több mint 60 db-ot vásároltak webáruházunkban!   smiley

Cikkszám: VT32250+SVC107+VT33040+VT35103
Várható szállítás/átvétel: 2024. március 20.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Már csak ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető mosolypontok (Ft) 2875

Részletes termék leírás

Szuvidálásra fel!

A csomag tartalma:

LAICA nagy teljesítményű vákuumos fóliahegesztő gép a minőség és design kedvelőinek 

  • Teljesítmény 18 liter / perc
  • Teljesen automata készülék
  • Választható vákuumozó erő (normál és gyenge)
  • Választható lehegesztési idő (száraz vagy nedves élelmiszerekhez)
  • Tekercstároló kétirányú vágópengével
    Kényelmes reteszelő fogantyú
  • Manuális funkcióval a kényesebb/sérülékenyebb élelmiszerekhez.
  • Vákuum tároló dobozhoz is használható
  • Gyors marináló funkció program
  • Maximális tasak szélesség: 30 cm
  • A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható

LAICA sous vide hordozható cirkulátor 1200w

  • 2. generációs víz melegítő és cirkulátor
  • Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
  • Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.
  • Akár 16 liter víz cirkulációs kapacitással.
  • 25-95 C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő
  • Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 

LAICA 1db -os vákuumozható tároló/marináló BPA mentes henger 2L

  • Folyékony élelmiszerek (levesek szószok) tárolására alkalmas tárolóedény
  • Kapacitás 2 Liter
  • Mérete: 37 x 14,4 x 7,4 cm
  • Alapanyag: SAN
  • Kiegészítők: 1 db levegő elszívó cső (csatlakozó a vákuum gépekhez)

LAICA 50 db 25*30 cm légcsatornás BPA mentes vákuumcsomagoló tasak 

  • Az eredeti LAICA légcsatornás vákuum csomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához lett gyártva.
  • Ez a csomag 50 db  25*30 cm, a rövidebb oldalán nyitott tasakot tartalmaz.
  • Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során.
  • A légcsatorna garantálja a tökéletes vákuumhatás elérését.   
  • A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek.
  • Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden Laica tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes!   
  • Alkalmas miden típusú külső vákuumos fóliahegesztő géphez, illetve sous vide főzéshez (70 C fokon max. 6óra, 100 C fokon max. 15 perces főzésre).
  • ​Európai gyártású, garantáltan nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, megfelelnek az EU 2002/72/EC irányelvének.
     

 

MI A SOUS VIDE?

                                                                                      
Automatikus hőmérséklet szabályozás               Ízletesebb ételek                                     Egészséges főzés                    Elismerés a szakács tudományodért
 

A még ízletesebb és egészségesebb ételeket eredményező főzési módszer lényege, hogy az étel levákuumozott hőálló tasakba zárva hosszabb ideig, de a hagyományos főzésnél alacsonyabb hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve tökéletesre fő. 

 

 

Tökéletes főzés, ízletesebb ételek!

 



A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az étel megtartja valódi ízét és értékes összetevőit, állaga pedig hihetetlenül szaftos és omlós lesz anélkül, hogy kifőznénk az ízeket, szétfőne, vagy kiszáradna a hús. 

 

Az első képeken a hagyományos főzés eredményét, a második képeken a sous vide eljárás eredményét láthatod:

               

 

Mire lesz szükséged?
- egy edényre
- egy Laica Sous Vide cirkulátorra
- egy Laica vákuumozó hegesztő készülékre és szuvidálásra alkalmas vákuum tasakra

A levákumozott ételt helyezd a vízzel teli edénybe a Laica Sous Vide cirkulátorral együtt és már hátra is dőlhetsz.

A sous vide eljárással főzött ételeket lehűtést követően akár 15 napig is tárolhatod a hűtőszekrényben.

Vendégvárásnál nagy előny, hogy már jó előre előkészítheted a fogásokat, ezzel rengeteg időt spórolva magadnak a vacsora napjára. A tálalás előtt már csak néhány perc szükséges az ételek befejezéséhez, amiket éttermi minőségben szolgálhatsz fel az otthonodban.
De készülj fel rá, hogy a téma adott lesz az asztalnál, ugyanis a vendégeid nem fogják elhinni, hogy nem egy előkelő étteremből rendelted a fogásokat! 

A sous vide eljárás továbbá biztosítja, hogy a megfelelő hőmérsékleten a megfelelő ideig szuvidolt hús mentes legyen mindenfajta baktériumtól, szalmonellától és fertőzéstől, amit a hagyományos hirtelen sütési eljárásokkal gyakran nem lehet biztosítani.

Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

  • Csak tiszta ivóvizet használj
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
  • Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
  • A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
  • Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.