Egészséges ételek otthonról...
Miért a LAICA tésztakészítő gép a legjobb megoldás a számodra?
- Élelmiszer készítésre alkalmas certifikáttal rendelkezik
- Minőségi acél valamint alumínium vágóélek biztosítják a kifogástalan eredményt
- Más tésztagépekkel ellentétben precíz gyártásának köszönhetően a görgő nem hagy nyomot a tésztán
- Egyedülálló módon széles választékban elérhetőek hozzá kiegészítő fejek, valamint elektromos meghajtó motor is elérhető a készülékkel
- A több mint 10 éves magyrországi forgalmazói múlt és 40 éves gyártói háttér garancia a megelégedettségre
- Sokat spórolhatsz, ha nem boltban veszed meg a tésztát, hanem otthon készíted
A használati utasítás betartása és a megfelelő alap tészta elkészítése, illetve a gyakorlat nélkülözhetetlen a kifogástalan eredményhez.
Ízletes, ugyanakkor saját készítésű tésztára vágysz?
A LAICA Varia tésztagéppel nem jelent többé gondot a házitészta készítése.
Az alap készülékkel könnyedén készíthetsz egy finom lasagne-t, egy tejszínes-gombás fettucine-t vagy akár egy igazi olasz paradicsomos tagliatelle tésztát.
A készülék háza I. osztályú rozsdamentes acélból, míg a vágógörgők alumíniumból készültek. Más tésztagépekkel ellentétben precíz gyártásának köszönhetően a görgő nem hagy nyomot a tésztán.
Ráadásul most 6.990 Ft értékű cérnametélt készítő fejet adunk hozzá ajándékba!
Inkább egy jó milánói makarónira, vagy egy finom gombával töltött raviolira vágysz? Esetleg szívesen csinálnál egy izgalmas tonhalas tésztasalátát, vagy egy hagyományos túrós csuszát?
A LAICA házitészta készítő csomagajánlataink között megtalálod a saját igényeidnek megfelelő összeállítást!
Gyere és kalandozz a tészták világában, és kápráztass el mindenkit a házi készítésű tésztaételeiddel!
Tipp:
A praktikus LAICA tésztaszárító állványnak köszönhetően nem jelenthet többé gondot a házi tészta elkészítése. Az állvány segítségével egyszerűen és egyenletesen kiszáríthatod a házi készítésű tésztáidat anélkül, hogy azok összeragadnának.
Jól jönne egy tuti recept?
„3 tojásos” alap tészta recept: hozzávalók 50 dkg tésztához:
- 300g búzaliszt
- 3db „M” méretű tojás
- 1 mokkás kanál só
Elkészítési idő kb. 30 perc
- Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat.
- Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,amikor már a keverő kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk.
- Belisztezzük a tésztát és a tésztagép tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük "nyújtani", majd szép lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánat vékony tésztát meg nem kapjuk.
- Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú csíkokra vágjuk a tésztát.
- Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra felfektetni és azon pár órán át szárítani.
- Ezt követően szinte azonnal meg is főzhetjük, és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát.
Arra érdemes figyelni, hogy a friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen:)
Sok örömöt az elkészítéshez és jó étvágyat kívánunk a házi tészta elfogyasztásához!