LAICA "Első lépések" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel és vákuum zacskóval
88.970 Ft

LAICA "Első lépések" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel és vákuum zacskóval

LAICA sous vide....mert egy felejthetetlen vacsora élménye a főzéssel kezdődik!

szuvidálás egy speciálisvákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak. 

Csomagba szedtünk neked mindent, amire szükséged lesz:

A "kezdő" csomag tartalma:

  • LAICA Slim & Silent vákuumozo fóliahegesztő gép 9L/perc (29.990 Ft értékű)
  • LAICA sous vide hordozható cirkulátor 1200w (54-990 Ft értékű)
  • LAICA 50 db 20*28 cm BPA mentes légcsatornás sous vide főző tasak (3.990 Ft értékű)

88.970 Ft helyett csomagban most csak 49.990 Ft! Ne maradj le róla! Rendeld meg csomagban és spórolj 38.980 Ft-ot! 

A csomag tartalmáról és a szuvidálás előnyeiről lejjebb görgetve bővebben olvashatsz!

Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted!   yes
100.000 db-os készletről!  enlightened
99 %-os csomag átvételi arány 2 munkanapon belül!  smiley

Ebből a termékből már több mint 40 db-ot vásároltak webáruházunkban!  smiley

Cikkszám: VT31150+SVC107+VT35042
Szerezhető mosolypontok (Ft)
0
88.970 Ft

Részletes termék leírás

Szuvidálásra fel!

A csomag tartalma:

LAICA Extra slim vákuumos fóliahegesztő gép a minőség és design kedvelőinek

  • Teljesítmény 9 liter / perc
  • Teljesen automata készülék
  • Kompakt
  • ​Manuális funkcióval a kényesebb/sérülékenyebb élelmiszerekhez.
  • Csendes működés, halkabb mint  80 dB.
  • Kis hely igényű, így a kisebb konyhákba is tökéletes választás.
  • Maximális tasak szélesség: 30 cm.
  • A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható

LAICA sous vide hordozható cirkulátor 1200W

  • 2. generációs víz melegítő és cirkulátor
  • Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
  • Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.
  • Akár 16 liter víz cirkulációs kapacitással.
  • 25-95 C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő.
  • Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 


LAICA 50 db 20*28 cm BPA mentes légcsatornás vákuumcsomagoló tasak

  • Az eredeti LAICA légcsatornás vákuum csomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához lett gyártva.
  • Ez a csomag 50 db  25*30 cm, a rövidebb oldalán nyitott tasakot tartalmaz.
  • Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során.
  • A légcsatorna garantálja a tökéletes vákuumhatás elérését.   
  • A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek.
  • Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden Laica tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes!   

Youtube videók

MI A SOUS VIDE?

                                                                             
Automatikus hőmérséklet szabályozás               Ízletesebb ételek                                     Egészséges főzés                    Elismerés a szakács tudományodért
 

A sous vide (ejtsd: szuvid) egy olyan főzési eljárás, mely során az ételt légmentesen zárt tasakban (vákuum alatt) alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzzük.
Ez az egyszerű és precíz módszer tökéletes eredményhez vezet. 



 

 

 


 

Tökéletes főzés, ízletesebb ételek!

   


A sous vide eljárással természetes és egészséges ételek készíthetsz, melyek sokkal ízletesebbek lesznek, mintha hagyományos főzési eljárással készítetted volna őket. 
A Laica Sous Vide segítségével könnyedén válhatsz profi séffé a saját konyhádban.
 

Az első képeken a hagyományos főzés eredményét, a második képeken a sous vide eljárás eredményét láthatod:

               

Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

  • Csak tiszta ivóvizet használj
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
  • Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
  • A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
  • Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.