LAICA "marináló" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel, marináló hengerrel és vákuum zacskóval és
116.460 Ft 69.990 Ft Kedvezmény: -40%
LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA LAICA
Video
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA
LAICA

LAICA "marináló" sous vide csomag vákuumos fóliahegesztővel, marináló hengerrel és vákuum zacskóval és

LAICA sous vide....mert egy felejthetetlen vacsora élménye a főzéssel kezdődik!

szuvidálás egy speciálisvákuum alatti főzési módszer, amit sokáig csak a top séfek titkos tudományának véltek és kizárólag a Michelin-csillagos éttermekben használtak. 

Csomagba szedtünk neked mindent, amire szükséged lesz!

Komplett csomag a marinálás szerelmeseinek:

  • VT31180 LAICA Power Pluss autómata vákuumozó  fólia hegesztő gép 18L/perc (49.990 Ft értékű)
  • SVC107  LAICA Sous vide hordozható cirkulátor 1200 W (54.990 Ft értékű​)
  • VT33040 LAICA 2L-es vákuum tároló /marináló BPA mentes henger (6.490 Ft értékű​)
  • VT35100 LAICA 50 db 25*30 cm légcsatornás sous vide tasak (4.990 Ft értékű​)

Egy csomag ami szinte minden olyan vákuumal kapcsolatos teendőre megoldást nyújt amire csak szükséged lehet a konyhában: sous vide főzés, gyors marinálás, vákuumtárolás.

116.460 Ft helyett csomagban most csak 69.990 Ft! Ne maradj le róla! Rendeld meg csomagban és spórolj 46.470 Ft-ot! 

A csomag tartalmáról és a szuvidálás előnyeiről lejjebb görgetve bővebben olvashatsz!

Ne feledd: nálunk RAKTÁRRÓL rendelsz! Ha 12.00-ig megrendeled akár már következő munkanapon átveheted!    yes
100.000 db-os készletről!   enlightened
99 %-os csomag átvételi arány 2 munkanapon belül!   smiley

Ebből a termékből már több mint 60 db-ot vásároltak webáruházunkban!   smiley

Cikkszám: VT31180+SVC107+VT33040+VT35100
Szerezhető mosolypontok (Ft)
0
116.460 Ft 69.990 Ft Kedvezmény: -40%

Részletes termék leírás

Szuvidálásra fel!

A csomag tartalma:

LAICA POWER PLUS nagy teljesítményű vákuumos fóliahegesztő gép a minőség és design kedvelőinek 

  • Teljesítmény 18 liter / perc
  • Teljesen automata készülék
  • Választható vákuumozó erő (normál és gyenge)
  • Választható lehegesztési idő (száraz vagy nedves élelmiszerekhez)
  • Kétirányú vágóhenger tartó
  • Érintésérzékelős gombok
  • Manuális funkcióval a kényesebb/sérülékenyebb élelmiszerekhez.
  • Vákuum tároló dobozhoz is használható
  • Gyors marináló funkció program
  • Maximális tasak szélesség: 30 cm
  • A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható

LAICA sous vide hordozható cirkulátor 1200w

  • 2. generációs víz melegítő és cirkulátor
  • Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
  • Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.
  • Akár 16 liter víz cirkulációs kapacitással.
  • 25-95 C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő
  • Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 

LAICA 1db -os vákuumozható tároló/marináló BPA mentes henger 2L

  • Folyékony élelmiszerek (levesek szószok) tárolására alkalmas tárolóedény
  • Kapacitás 2 Liter
  • Mérete: 37 x 14,4 x 7,4 cm
  • Alapanyag: SAN
  • Kiegészítők: 1 db levegő elszívó cső (csatlakozó a vákuum gépekhez)

LAICA 50 db 25*30 cm légcsatornás BPA mentes vákuumcsomagoló tasak 

  • Az eredeti LAICA légcsatornás vákuum csomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához lett gyártva.
  • Ez a csomag 50 db  25*30 cm, a rövidebb oldalán nyitott tasakot tartalmaz.
  • Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során.
  • A légcsatorna garantálja a tökéletes vákuumhatás elérését.   
  • A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek.
  • Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden Laica tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes!   
  • Alkalmas miden típusú külső vákuumos fóliahegesztő géphez, illetve sous vide főzéshez (70 C fokon max. 6óra, 100 C fokon max. 15 perces főzésre).
  • ​Európai gyártású, garantáltan nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, megfelelnek az EU 2002/72/EC irányelvének.
     

 

Youtube videók

MI A SOUS VIDE?

                                                                                      
Automatikus hőmérséklet szabályozás               Ízletesebb ételek                                     Egészséges főzés                    Elismerés a szakács tudományodért
 

A még ízletesebb és egészségesebb ételeket eredményező főzési módszer lényege, hogy az étel levákuumozott hőálló tasakba zárva hosszabb ideig, de a hagyományos főzésnél alacsonyabb hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve tökéletesre fő. 

 

 

Tökéletes főzés, ízletesebb ételek!

 



A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az étel megtartja valódi ízét és értékes összetevőit, állaga pedig hihetetlenül szaftos és omlós lesz anélkül, hogy kifőznénk az ízeket, szétfőne, vagy kiszáradna a hús. 

 

Az első képeken a hagyományos főzés eredményét, a második képeken a sous vide eljárás eredményét láthatod:

               

 

Mire lesz szükséged?
- egy edényre
- egy Laica Sous Vide cirkulátorra
- egy Laica vákuumozó hegesztő készülékre és szuvidálásra alkalmas vákuum tasakra

A levákumozott ételt helyezd a vízzel teli edénybe a Laica Sous Vide cirkulátorral együtt és már hátra is dőlhetsz.

A sous vide eljárással főzött ételeket lehűtést követően akár 15 napig is tárolhatod a hűtőszekrényben.

Vendégvárásnál nagy előny, hogy már jó előre előkészítheted a fogásokat, ezzel rengeteg időt spórolva magadnak a vacsora napjára. A tálalás előtt már csak néhány perc szükséges az ételek befejezéséhez, amiket éttermi minőségben szolgálhatsz fel az otthonodban.
De készülj fel rá, hogy a téma adott lesz az asztalnál, ugyanis a vendégeid nem fogják elhinni, hogy nem egy előkelő étteremből rendelted a fogásokat! 

A sous vide eljárás továbbá biztosítja, hogy a megfelelő hőmérsékleten a megfelelő ideig szuvidolt hús mentes legyen mindenfajta baktériumtól, szalmonellától és fertőzéstől, amit a hagyományos hirtelen sütési eljárásokkal gyakran nem lehet biztosítani.

Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

  • Csak tiszta ivóvizet használj
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozd le a főzés előtt
  • Ne rakj a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást
  • A főzési folyamat közben ellenőrizd, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerüld a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszunk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását
  • Ha már megfőtt az ételt, de nem szeretnéd azonnal elfogyasztani, hűtsd le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidolsz, a folyamat végén használj serpenyőt vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizd, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.

Használati útmutatók