Természetes módon hosszab időre szeretnéd tartósítani az ételeidet, a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat? Ráadásul mindezt minőségromlás nélkül? Ismerd meg a vákuumcsomagolás módszerét, mely mára az élelmiszerek természetes tartósításának egyik legkedveltebb és leghatékonyabb megoldása. Ennek a technológiának köszönheteőn akár 5x olyan hosszan eltárolhatod az élelmiszereidet mint a szokásos "vákuumcsomagolás nélküli" megoldással.
Lássuk hogyan is működik:
A készülék az eljárás során kiszívja a levegőt a speciális gázdiffuziiós zacskóba helyezett élelmiszer körül, majd hegesztéssel automatikusan lezárja a csomagot. A légmentes térnek köszönhetően nem csak helytakarékosan lehet elhelyezni a kívánt élelmiszert, hanem gyakorlatilag ezzel lassítani tudjuk az élelmiszerekben fellépő oxidációs folyamatokat is.
Mit nyújtanak a LAICA vákuumcsomagoló program termékei?
- A LAICA vákuumcsomagoló gépek és tárolók megfelelnek az Európai elektromos biztonsági és elektromágneses kompatibilitásra vonatkozó szabályoknak
- Az összes LAICA vákuumcsomagoló zacskó antibakteriális, belső felülete texturált (légcsatornás) , többrétegű, megfelel az élelmiszerekre vonatkozó Európai előírásoknak
- Aromatartó tulajdonsággal rendelkeznek
- Megbízható minőség
- Egyszerű kezelhetőség
- Olasz márka és dizájn
Minden további infó a Laica vákuum programról itt >>>
Praktikus ötletekre vágysz vákuumcsomagoláshoz? Katt ide >>>